понеділок, 20 липня 2009 20:20

Італійські ЗМІ оприлюднили розмову Берлусконі з повією

Італійські ЗМІ оприлюднили розмову Берлусконі з повією

Сайти італійських видань La Repubblica and L"Espresso розмістили в інтернеті аудіозаписи і розшифровки ймовірних бесід прем"єр-міністра країни Сильвіо Берлусконі з 42-річною повією Патрицією Д"Адаріо.

Раніше ця повія повідомила, що вона й інші дівчата отримали гроші за відвідини вечірок в резиденції Берлусконі в Римі. Прем"єр Італії не заперечує, що Д"Адаріо була у нього в гостях, але, за словами Берлусконі, він не знав, що вона повія.

Нагадаємо, що після того, як в травні 2009 року ЗМІ звинуватили Сильвіо Берлусконі у зв"язку з 18-річною моделлю Ноемі Летицією, дружина італійського прем"єр-міністра заявила про те, що подає на розлучення. Особливе обурення Вероніки Ларіо викликало те, що дівчина відвідувала вечірки на віллі Берлусконі ще до досягнення повноліття. Незабаром після цього інша учасниця вечірок, колишня модель Патриція Д"Адаріо<>заявила, що двоє бізнесменів заплатили їй тисячу євро за ніч з Берлусконі. Бізнесменів запідозрили в корупції. Берлусконі, у свою чергу, стверджує, що сам ніколи не платив жінкам за секс, а кампанія проти нього в ЗМІ сплачена медіамагнатом Рупертом Мердоком.

За матеріалами Газета.Ru, Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Італійські ЗМІ оприлюднили розмову Берлусконі з повією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути