пʼятниця, 03 листопада 2017 09:34

З'ясували, куди поїхав син Авакова після звільнення із СІЗО

  Після звільнення із СІЗО Олександр Аваков поїхав до батька на роботу
Після звільнення із СІЗО Олександр Аваков поїхав до батька на роботу

Після звільнення із СІЗО син міністра внутрішніх справ Олександр Аваков поїхав до батька на роботу. Там пробув кілька годин.

Про це повідомляється в розслідуванні проекту "Схеми".

Також у другій половині ночі до будівлі МВС приїхав автомобіль, яким користується нардеп від Народного фронту Денис Дзензерський. На території відомства машина пробула понад годину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вважаю цю справу політично заангажованою - Аваков-молодший

Близькі і соратники міністра Арсена Авакова та його бізнес партнери, прибували у міністерство і 31 жовтня, йдеться в розслідуванні. Це день, коли працівники НАБУ і САП затримали Олександра Авакова. Також того дня в МВС були нардепи від Народного фронту — Сергій Пашинський, Денис Дзензерський, Ігор Котвицький, Андрій Іванчук та лідер партії Арсеній Яценюк.

Напередодні суд відпустив Олександра Авакова під особисте зобов'язання. Син міністра здав закордонний паспорт, мусить носити електронний браслет і з'являтися до слідчих за першої вимоги. Олександра Авакова підозрюють в участі у незаконній схемі закупівлі рюкзаків для МВС наприкінці 2014-го — початку 2015 років. Крім нього затримали колишнього заступника голови МВС Сергія Чеботаря.

Зараз ви читаєте новину «З'ясували, куди поїхав син Авакова після звільнення із СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі