вівторок, 01 травня 2007 15:14

Зростає кількість жертв вибуху будинку на півночі Іспанії

З-під завалів житлового будинку у іспанському місті Паленсіа витягнуті тіла п"яти чоловік, повідомляє El Mundo з посиланням на рятувальників. Разом з тим, за даними урядових джерел, загиблих - троє.

За останніми відомостями, поранення різного ступеня тяжкості отримали 22 людини, 11 з яких доставлені в місцеву лікарню. П"ятирічна дівчинка в украй важкому стані вертольотом була перевезена в спеціалізовану дитячу клініку в сусідньому місті Саламанка (Salamanca).

Всього в будинку проживало десять сімей, в одній з яких було четверо дітей. За словами рятувальників, в даний час під завалами можуть знаходитися ще декілька тіл загиблих, їх пошуки продовжуються. Для розбору перекриттів використовують екскаватор.

Нагадаємо, житловий п"ятиповерховий будинок, розташований на центральній вулиці Гаспара Арройо, звалився о 5:45 за місцевим часом в результаті могутнього вибуху. Місцева влада вважає, що в старій будівлі міг вибухнути побутовий газ, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Зростає кількість жертв вибуху будинку на півночі Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі