четвер, 21 травня 2015 12:09

Дружина полоненого ГРУшника збрехала, що не знала про службу чоловіка на Донбасі

Дружина полоненого ГРУшника збрехала, що не знала про службу чоловіка на Донбасі

Дружина російського військового Олексія Александрова, затриманого на Луганщині збрехала, коли заявила, що не знала, що її чоловік воює на Донбасі. Про це повідомив радник голови СБУ Маркіян Лубківський на брифінгу в четвер, повідомляє Українська правда.

Так, за його словами, дружина Александрова не могла не знати, що він відправлений воювати в Україну, бо працює у відділі кадрів 3-ої бригади ГРУ ГШ РФ.

"Дружина Александрова працює у відділі кадрів частини чоловіка, тому вона не могла не знати, де він. Інтерв'ю постановочне", - сказав Лубківський.

Крім того в керівник контррозвідки Найта повідомив, що Катерина є колишньою моделлю, а в самого Александрова проблема з виплатою кредита за автомобіль.

Раніше російський пропагандистський канал навів інтерв'ю з дружиною Александрова – Катериною, яка на камеру заявила, що Александров звільнився зі служби, що вона не знала, що той пішов воювати на Донбас. При цьому вона в цьому ж інтерв'ю заявила, що він їй пояснив, що має родичів на Донбасі.

Нагадаємо, що 16 травня під час бойового зіткнення в районі міста Щастя військовослужбовці 92-ї окремої механізованої бригади затримали двох російських спецназівців зі складу диверсійно-розвідувальної групи - Олександра Алєксандрова та Євгена Єрофєєва.

Алєксандров, сержант з третьої бригади спецназу в Тольятті (РФ), контрактник, служить з 12 грудня 2012 року. Чоловік розповів про те, що група базувалася в Луганську, а сам він приїхав в Україну захищати область. Алєксандров назвав прізвища всіх членів їхньої групи.

Другий - капітан Євген Єрофєєв родом з Куйбишева.

Зараз ви читаєте новину «Дружина полоненого ГРУшника збрехала, що не знала про службу чоловіка на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі