вівторок, 24 липня 2012 17:25

Замість ТВі в мережі Тріолан будуть показувати канал Арбузова

Замість ТВі в мережі Тріолан будуть показувати канал Арбузова
Геннадій Кернес контролює 50% мережі Тріолану. Фото: tvi.ua

Телеканал ТВі найближчим часом не буде відновлено в мережі кабельного оператора Тріолан. Місце ТВі займе канал Нацбанку БТБ - він включений до списку каналів універсальної програмної послуги. Про це заявив директор оператора Вадим Сидоренко в коментарі Комерсант-України.

Директор Тріолану розповів, що 11 липня Нацрада з телебачення і радіомовлення зобов'язала всіх кабельних операторів ввести в свої соціальні пакети всі канали, що отримали ліцензію на цифрове ефірне мовлення - це 32 канали, в тому числі БТБ. При цьому раніше в Тріолані заявляли, що відключили ТВі та замінили його на БТБ помилково.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На ТВі пояснили громадянам, як можна повернути канал

"Тепер якщо ми замінимо цей канал ТВі, у Нацради виникне закономірне запитання - чому ми прибрали з мережі обов'язковий канал, якщо він вже там був", - сказав Сидоренко.

За його словами, повернути ТВі можна тільки домовившись з якимось іншим каналом.

"Природно, ніхто не захоче добровільно йти з мережі", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гендиректор TBi сказав, що його збираються ув'язнити

Нагадаємо, 20 липня кабельна мережа Тріолан відключила ТВі в районах 11 міст - Києві, Луганську, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Донецьку, Полтаві, Сімферополі, Сумах, Харкові, Чугуєві. В інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ гендиректор телеканалу Микола Княжицький заявив, що 50% мережі Тріолан контролює впливовий представник провладної Партії регіонів - мер Харкова Геннадій Кернес. Нібито за його особистою вказівкою ТВi прибрали з кабельної мережі оператора.

Зараз ви читаєте новину «Замість ТВі в мережі Тріолан будуть показувати канал Арбузова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі