середа, 04 серпня 2021 16:43

Заступника загиблого Шишова не пустили в Україну - в СБУ назвали причину

Заступника загиблого Шишова не пустили в Україну - в СБУ назвали причину
СБУ заборонила в'їзд Родіону Батуліну. Фото: t.me/beldomua.

Рішення про заборону в'їзду в Україну громадянину Республіки Білорусь Родіону Батуліну ухвалили на підставі аргументованих даних, що ця особа може становити загрозу національній безпеці України.

Заборону ухвалили 23 липня 2021 року, повідомила пресслужба СБУ.

"Родіон Батулін (заступник загиблого голови Білоруського дому в Україні Віталія Шишова. - Gazeta.ua) відомий радикальними поглядами й провокаційними діями під час акцій протесту в Україні. Під час цих акцій удалося запобігти спробам радикалів спровокувати силові зіткнення із правоохоронцями", - розповіли в СБУ "РБК-Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загадкова смерть білоруса Шишова: хронологія зникнення та подробиці загибелі

Уранці 4 серпня Радіона Батуліна не пустили в Україну й заборонили в'їзд на три роки. Сталося це на прикордонному пункті "Устилуг". Повертався Батулін із Євросоюзу, де розв'язував питання з документами. Виїхав туди 14 липня 2021-го. Після звістки про смерть Віталія Шишова першим автобусом вирішив повернутися до Києва.

Зараз ви читаєте новину «Заступника загиблого Шишова не пустили в Україну - в СБУ назвали причину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі