середа, 02 листопада 2022 17:44

"Захопилися" – на Львівщині одноповерхову хату продали за 10 млн грн

На Львівщині у місті Перемишляни продали одноповерхову хату з гаражем за 10 млн грн.

Загальна площа будинку становить 130,1 кв. м. Вартість квадратного метра сягнула майже 55 тис. грн. Про це розповів начальник регіонального відділення фонду державного майна у Львівській області Владислав Калинець у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продається бомбосховище: хто почав торгувати бункерами в Україні

Він пояснив, що стартова ціна хати, згідно з законодавством, становила трохи більше 2 млн грн. Гарантійний внесок – 411,76 грн. На будівлю претендували 44 учасники аукціону.

"Учасники настільки захопилися змагальним процесом, що не помітили, як вийшли на суму 10 мільйонів гривень. І то не один учасник. Діяв, напевне, принцип "мушу дати більше". Вартість квадратного метра становила майже 55 тисяч гривень. Фото "елітної" нерухомості додається. На жаль, на мою думку, переможці відмовляться від придбання цього об'єкта", – написав Калинець.

Автор: facebook Владислава Калинця
  На Львівщині у місті Перемишляни продали одноповерхову хату з гаражем за 10 млн грн
На Львівщині у місті Перемишляни продали одноповерхову хату з гаражем за 10 млн грн

З перших днів повномасштабного вторгнення під вогонь окупантів найчастіше потрапляла цивільна інфраструктура. Загарбники масовано почали бити ракетами, з артилерії та авіації по селах, містах і селищах Київщини, Сумщини, Харківщини, Миколаївщини, Чернігівщини, Запоріжжя, Донеччини, Луганщини.

Унаслідок регулярних обстрілів було зруйновано або сильно пошкоджено багато житлових будинків. Тисячі українців опинилися практично на вулиці. Велика частина з них виїжджали за кордон або перебиралися в тилові області України, де намагалися шукати тимчасове помешкання. Для багатьох з них таким житлом стали модульні містечка, які найперше були змонтовані на Львівщині й Київщині.

Зараз ви читаєте новину «"Захопилися" – на Львівщині одноповерхову хату продали за 10 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі