неділя, 12 серпня 2018 09:45

Жахливі дані: скільки водіїв маршруток кермували п'яними

Жахливі дані: скільки водіїв маршруток кермували п'яними
Поліція спіймала водіїв автобусів у нетверезому стані. Фото: vgolos.com.ua

Правоохоронці виявили за кермом українських автобусів і маршруток 50 водіїв у стані алкогольного сп'яніння.

Як передає прес-служба МВС з посиланням на главу Нацполіції Сергія Князєва, під час операції "Перевізник" станом на 10 серпня поліція оглянула понад 64 тис. транспортних засобів і виявила майже 1,5 тис. технічно несправних автобусів, що використовуються для перевезення пасажирів.

"Майже за 20 днів таких превентивних заходів поліцейські встановили 12 800 фактів порушень законодавства, допущених водіями-перевізниками пасажирів. Вже виявлено 50 водіїв, які керували автобусами в стані алкогольного сп'яніння. Ми продовжимо такі заходи з протидії ДТП", - розповів Князєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Запоріжжям маршрутка з відпочивальниками врізалася в КамАЗ - загинули діти

Раніше в Україні в рамках операції "Перевізник" поліція виявила близько 3 тис. технічно несправних автобусів і зафіксувала понад 26 тис. порушень правил перевезення пасажирів та дорожнього руху, допущених водіями автобусів.

Поліція України взялася за горе-водіїв після 20 липня. Тоді протягом дня відбулися чотири великі смертельних аварії на дорогах, жертвами яких стали 21 людина. При цьому дві ДТП сталися за участю автобусів.

Зараз ви читаєте новину «Жахливі дані: скільки водіїв маршруток кермували п'яними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі