понеділок, 24 січня 2011 23:06

З Домодєдово почали вивозити тіла загиблих

З Домодєдово почали вивозити тіла загиблих

Тіла загиблих протягом трьох годин будуть доставлені в Бюро судово-медичної експертизи Москви, повідомив начальник Центрального регіонального центру МНС Росії Олександр Кац.

"На 22.30 (мск) вивезені всі постраждалі в медустанови. Ми маємо намір в найближчі 10-15 хвилин почати і протягом трьох годин завершити вивіз тіл загиблих з Домодєдово в судово-медичні установи Москви", - сказав Кац.

Для цього уряд Москви доставив в аеропорт транспорт.

У свою чергу заступник міністра охорони здоров'я РФ Максим Топілін розпорядився опрацювати питання взаємодії з Московською областю, де в лікарнях померли кілька людей, щоб усі тіла були доставлені в одне і те ж місце для впізнання.

Нагадаємо, у міжнародному терміналі аеропорту Домодєдово в Москві приблизно о 16.40 за мск стався вибух, бомбу, за попередніми даними, привів у дію терорист-смертник. За останніми даними, загинули більше 30 людей, більше сотні постраждали. За фактом вибуху порушено справу за статтею "теракт".

На місці вибуху пізніше виявили останки терориста-смертника. За деякими повідомленнями, до теракту причетні кавказці.

Перед вибухом в Домодєдово прибули 30 пасажирів з України.

РІА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «З Домодєдово почали вивозити тіла загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі