середа, 08 серпня 2018 21:20

Встановили, де купили кислоту для нападу на чиновницю Гандзюк

Встановили, де купили кислоту для нападу на чиновницю Гандзюк
Кислоту придбали у Херсонській області. Фото: Поліція

Поліція встановила, де придбали сірчану кислоту підозрювані у нападі на чиновницю Катерину Гандзюк в Херсоні.

Встановили особу, яка продала знаряддя нападу, повідомив перший заступник глави Нацполіції В'ячеслав Аброськін під час робочої наради в Херсоні.

У поліції є підстави вважати, що саме другий учасник нападу, особа якого встановлюється, придбав знаряддя нападу на Катерину Гандзюк.

"Ми встановили місце в Херсонській області, де незаконно продавали сірчану кислоту. Вже провели обшуки та вилучили 539 пляшок з кислотою. Вся кислота належить одному із підприємств, яке повинно було утилізувати речовину. Саме один із працівників цього підприємства і продавав рідину",- зазначив Аброськін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали підозрюваного в нападі на Гандзюк

За попередньою інформацією, працівник підприємства-порушника і продав за 150 грн пляшку кислоти другому учасникові нападу.

"Ми ще раз звертаємося до громадян з проханням надати допомогу у встановлені особи другого фігуранта справи. Будь яка інформація може стати корисною для слідства",- наголосив В'ячеслав Аброськін.

На працівницю Херсонської міської ради Катерину Гандзюк напали вранці 31 липня, коли виходила з під'їзду. Невідомий облив чиновницю кислотою. Вона отримала 30% опіків тіла й перебуває в реанімаційному відділенні столичної лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Встановили, де купили кислоту для нападу на чиновницю Гандзюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі