пʼятниця, 29 грудня 2017 14:59

Навколо екс-полоненого Кучера розгорівся скандал

Автор: Цензор. НЕТ
  Анатолій Кучер на відео терористів зводив наклеп на українську армію
Анатолій Кучер на відео терористів зводив наклеп на українську армію

Звільнений з полону в ОРДЛО Анатолій Кучер потрапив до рук бойовиків, коли був на напідпитку на бойовому чергуванні. Пізніше на відео терористів зводив наклеп на українську армію.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на командира сусідньої роти Андрія Прокопчука.

"Кучер — був у саперній роті мого товариша. Я його тверезим ніколи не бачив. Він як людина не поганий, але алкоголік. Ненадійний і непрофесійний", - каже Прокопчук.

Після того, як Кучер потрапив у полон, на опорний пункт зайшла ворожа диверсійна група і застрелила в бліндажі двох українських військовослужбовців, які спали. Прокопчук підозрює, що Кучер здав українську позицію терористам.

"Кучер потрапив до мене в батальйон взимку 2015 року, - каже колишній замполіт першого батальйону 54 бригади Оксана Якубова. - Він дійсно пив. Ми його хотіли звільняти за це. Найгірше, що він був старшим взводного пункту. Тоді вранці пішов самовільно. Ми отримали інформацію, що з того боку взяли в полон солдата. Я поїхала перевіряти особовий склад. Мені сказали, що він пішов у село нібито допомагати якомусь дідусеві. Це була вже не наша територія. Тобто він сам добровільно покинув "взводник", хоча був старшим на ньому. Було проведено розслідування. Усі матеріали мали бути передані в прокуратуру".

Зараз ви читаєте новину «Навколо екс-полоненого Кучера розгорівся скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі