субота, 29 червня 2019 10:00

Вночі +9 градусів - що буде із погодою в Україні на вихідних

Вночі +9 градусів - що буде із погодою в Україні на вихідних
На вихідних в Україну прийде похолодання. Фото: Народна правда

На вихідних в Україні буде суттєве похолодання. Температура вночі може знизитися до +9 градусів.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє синоптик Наталка Діденко.

В суботу, 29 червня, в Україні протягом дня очікується +18...+23 градуси, в неділю потеплішає до +22...+26 градусів. На Заході - до +29 градусів, на сході і південному сході, в Запоріжжі, наприклад, передбачається +21...+24 градуса. Вночі температура повітря знизитися до +9...+14 градусів.

"Періодичні невеликі дощі можливі, однак опади будуть успішно чергуватися з сонцем, якого також достатньо. Тобто, сильних злив не буде на вихідних", - написала Діденко.
У суботу в столиці очікується +20...+22 градуси, у неділю +23...+25 градусів. У нічні години - +11...+14 градусів. Є ймовірність невеликих дощів.

1 липня спека знову повернеться в Україну, проте 2 липня вона втримається тільки на півдні, а в більшості областей ослабне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дощі з грозами, градом і шквалами: синоптик розповіла, чого чекати від погоди протягом тижня

У липні прогнозують спеку по всій території України. 4–6 липня пройдуть дощі.  У серпні проливних дощів побільшає. На них варто розраховувати 2–4 серпня. Із 16 серпня спека постійно чергуватиметься з дощами. При таких температурних гойдалках слід остерігатись буревіїв.

Зараз ви читаєте новину «Вночі +9 градусів - що буде із погодою в Україні на вихідних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі