понеділок, 02 листопада 2015 11:54

Власник ATR заявив, що обшуки не вплинуть на блокаду Криму

Власник ATR заявив, що обшуки не вплинуть на блокаду Криму
Фото: krymr.org

Власник телеканалу ATR Ленур Іслямов заявив, що обшуки ФСБ не вплинуть на громадянську акцію з блокади Криму.

Про це він сказав в ефірі на "Радіо Крим.Реалії".

"Ніякими обшуками і чимось ще нас не залякати. Як не залякали свого часу наших дідусів і наших прадідусів, які тут жили і будуть тут жити далі, в майбутньому. Це марна історія", – сказав він.

За словами Іслямова, він був готовий до такого розвитку подій.

"Я усвідомлював із самого початку, коли йшов на всі ці справи. Тому, що всі ці "договорняки", які є з росіянами, вони ні до чого не приводять, не тільки у кримських татар, вони і по світу ні до чого не приводять ні в кого. Абсолютно марно. Договори з Росією не варті папірця, на якому вони написані", – сказав Іслямов.

Нагадаємо, сьогодні ФСБ проводить обшуки на ATR. Згідно з інформацією управління російського ФСБ в Криму, вони відбуваються в рамках порушеної проти власника ATR кримінальної справи. Її подробиці наразі невідомі. Обшуки також відбулися в будинках колишніх співробітників телеканалу, у батьків Іслямова і в його будинку в Москві.

Вранці 2 листопада Центробанк Росії розмістив також інформацію про відкликання ліцензії на роботу у ТОВ "Джаст Банк", що належить Іслямову.

Зараз Іслямов проживає на материковій Україні і є одним з головних ініціаторів громадянської акції із блокади Криму, яка стартувала 20 вересня.

Ініціатори блокади вважають, що українські компанії повинні припинити торговельні відносини з Кримом, оскільки територія півострова була окупована Росією.

Зараз ви читаєте новину «Власник ATR заявив, що обшуки не вплинуть на блокаду Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі