середа, 04 листопада 2015 02:38

Влада Єгипту: Основна причина катастрофи А321 - технічна несправність

Влада Єгипту: Основна причина катастрофи А321 - технічна несправність
Фото: REUTERS

Ймовірність авіакатастрофи в результаті теракту виключили штучні супутники США і Росії. Все говорить про те, що до падіння призвела технічна несправність всередині літака.

Про це повідомив в ефірі єгипетського телеканалу "Аль-Хаят" офіційний представник уряду Єгипту Хусам аль-Кувейш, передають РИА Новости.

"Штучні супутники, що знаходяться в розпорядженні США і Росії, виключили ймовірність катастрофи через теракт. Все вказує на те, що літак впав через технічні несправності всередині", — сказав він.

Раніше президент Єгипту Абдель Фаттах аль-Сісі назвав заяви про те, що "Ісламська держава" збила А321, пропагандою.

Однак, супутник США зафіксував тепловий спалах в момент краху А321, що може свідчити про вибух у паливних баках або бомби.

Раніше єгипетське угрупування "Ісламської держави" заявило, що це воно збило російський літак.

Нагадаємо, лайнер Airbus-321 авіакомпанії "Когалимавіа", який у суботу здійснював рейс з єгипетського Шарм-еш-Шейха до Санкт-Петербурга, розбився на Синаї. На борту перебували 217 пасажирів і сім членів екіпажу, всі вони загинули.

У Кремлі не виключають версію теракту на борту літака, однак основна версія катастрофи - технічна несправність судна.

Зараз ви читаєте новину «Влада Єгипту: Основна причина катастрофи А321 - технічна несправність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі