пʼятниця, 24 січня 2020 09:07

Вітряно і без опадів: розповіли, якою буде погода

Вітряно і без опадів: розповіли, якою буде погода
У Києві 24 січня очікується погода хмарна, але без істотних опадів. Фото: Радіо ТРЕК

24 січня Україна опиниться між потужною північною циклонічністю та не менш масштабним антициклоном, який охоплює практично всю континентальну Європу.

Істотних опадів не передбачають. Лише шматочок теплого фронту, що на карті позначено червоним, зачепить північні області України, затуляючи сонце та подекуди організовуючи опади, написала синоптик Наталка Діденко у Facebook.

Сьогодні у більшості областей переважатиме суха погода, лише на Житомирщині, Київщині затягне хмарами, а на Чернігівщині, Сумщині та Харківщині є ймовірність невеликого дощу або мокрого снігу. Вітер поступово вгамується, із сильного перейде в помірний.

Температура повітря найближчої ночі - 0-5 морозу, на сході та в горах - подекуди до -7 градусів, завтра вдень в Україні - 0-5 градусів тепла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Насуваються похолодання, сніг та ожеледиця

У Києві 24 січня очікується погода хмарна, але без істотних опадів. Вітер західний, 5-12 м/с, поривчастий, але вже слабший, ніж учора. Вночі близько - нуля, вдень - +1+3 градуси.

Атмосферний фронт північного циклону 23 січня поступово зменшить свій вплив на заході та півночі Україні. Удень істотних опадів не буде. Натомість дощ та мокрий сніг найбільше очікують у східних областях, у центральній частині та місцями на півдні.

Зараз ви читаєте новину «Вітряно і без опадів: розповіли, якою буде погода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі