четвер, 26 квітня 2007 11:03

Вірогідність існування інопланетян збільшилася в 10 разів

Після того, як учені заявили про виявлення планети, схожої по ряду характеристик на Землю, британські букмекери негайно внесли відповідні зміни до процедури прийому ставок на вірогідність існування позаземних форм життя. Як повідомляє AFP, якщо раніше вірогідність виявлення життя поза планетою Земля оцінювалася букмекерською конторою "Уїльям Хилл" як тисяча до одного, то тепер це співвідношення складає сто до одного.

За словами представника контори Грема Шарпа (Graham Sharpe), "ми відчули, що повинні зреагувати на повідомлення про те, що виявлена планета, схожа на Землю і придатна для життя".

Гроші по ставках будуть виплачені в тому випадку, якщо протягом року існування позаземного життя буде підтверджено офіційно.

Астрономи виявили поза Сонячною системою планету, на якій зафіксована температура, наближена до земної, також учені говорять про вірогідність присутності там води і атмосфери. Планета, яка важче за Землю в п"ять разів, знаходиться в сузір"ї Вагів і обертається навколо "червоного карлика" Gliese 581, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Вірогідність існування інопланетян збільшилася в 10 разів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі