понеділок, 28 жовтня 2013 14:28

Віктор Ющенко розповів, як збирав виноград з Саакашвілі

Автор: фото:svitske.1plus1.ua
 

Екс-президент України Віктор Ющенко розповів у інтерв'ю Катерині Осадчій у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1, як він збирав виноград з президентом Грузії Михаїлом Саакашвілі, а також про виховання власних дітей.

"Я бачу, як інтернет, як комп'ютер забирає дуже важливий час з життя моїх дітей",- говорить Віктор Ющенко.

"По-перше, це ігри, я говорю про Тарасика. Він Катею покараний на півроку, що він не буде грати в ігри на комп'ютері. Покараний за уроки. Був конфлікт по навчанню і то така висока кара у хлопчика. Мене як раз вдома не було, тому, коли я приїду, я його пожалію, пригорну, бо я гарний коп",- розповідає Віктор Ющенко.

Також колишній лідер України розповів, як допомагав збирати виноград своєму давньому приятелеві, президенту Грузії Михаїлу Саакашвілі.

"Михаїл мені телефонує і каже: дозрів виноград і незібраний, немає кому збирати. Я приїжджаю, робу з собою взяв, чоботи там дали і зібрали виноград", - каже Ющенко.

"Я ретельно це все робив. Заготували три кверви, там літрів по 250 і я сьогодні говорив з президентом Грузії, нагадав, що в мене там три кверви, не дві і не одна, думаю до Різдва буде літрів 800", - говорить Віктор Ющенко.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Ющенко розповів, як збирав виноград з Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі