середа, 04 квітня 2007 08:00

Віце-прем"єр РФ закликав до бойкоту естонських товарів

Перший віце-прем"єр РФ Сергій Іванов закликав росіян відмовитися від естонських товарів і послуг у відповідь на дії естонського уряду, який хоче перенести пам"ятник Воїнові-визволителеві з центру Талліна.

Виступаючи на нараді ветеранського активу в Москві, Іванов розповів, що в Росії продається багато продуктів, які вироблені в Естонії, зокрема кисломолочних. "Не купуйте цих продуктів!", - заявив віце-прем"єр. Крім того він закликав аудиторію не відпочивати у сусідній республіці.

Естонська комісія з військових поховань в середині березня рекомендувала перенести могилу радянських солдатів, розташовану на горбі Тинісмяги і пам"ятник Воїнові-визволителеві на Таллінському військовому кладовищі.

В кінці березня міністр оборони республіки Юрген Ліги, у веденні якого знаходиться комісія, відзначив, що підготовчі роботи, пов"язані з перенесенням поховання, вже йдуть. За його словами, місце, в якому встановлять монумент, вже обрали, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Віце-прем"єр РФ закликав до бойкоту естонських товарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі