неділя, 25 жовтня 2020 11:22

Виборчі каруселі: розповіли про грубі порушення на дільницях

Виборчі каруселі: розповіли про грубі порушення на дільницях
Ігор Клименко розповів про грубі порушення на дільницях.Фото: ukrinform.ua

З ночі неділі поліція фіксує каруселі на місцевих виборах. Почалося незаконне масове підвезення людей автобусами для голосування.

Про це повідомив глава Національної поліції Ігор Клименко, передає Інтерфакс-Україна.

"З 12 години ночі ми затримуємо автобуси, які возять людей регіонами, так звані каруселі. Випадки в нас є у Дніпропетровській області, в Києві. Також затримали два автобуси з Луганської області, які заїхали в Київ "голосувати", - розповів Ігор Клименко на брифінгу.

В Одеській област також зафіксували підвезення громадян для голосування. Його організував громадянин РФ, якого затримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК повідомило про запізнення початку голосування

Уже зареєстрували 383 заяви про порушення в день голосування, складено два адмінпротоколи. Відкрили 6 кримінальних проваджень.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль проголосував на місцевих виборах у Львові. І заявив, що в уряді не хочуть і не бачать можливості впровадження тотального карантину для протидії поширення Covid-19.

"Ми дуже не хочемо й не бачимо можливості для тотального карантину. Наразі ми управляємо адаптивним карантином. Зараз, на жаль, дедалі більше стає "червоних" зон", - сказав Шмигаль журналістам після голосування.

Зараз ви читаєте новину «Виборчі каруселі: розповіли про грубі порушення на дільницях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі