середа, 02 грудня 2009 15:36

В"єтнамець 5 років спав з трупом своєї дружини

В"єтнамець 5 років спав з трупом своєї дружини

В"єтнамцю на ім"я Ле Ван настільки не вистачало його померлої дружини, що він викопав її тіло з могили і протягом 5 років лягав з ним спати. Таким чином він відчував обійми коханої, за якими так нудьгував, передають британські ЗМІ.

У 2004 році 55-річний чоловік з центральної провінції Куангнам відправився на кладовище і вирив труп своєї дружини. Щоб надати останкам людську форму, на те, що залишилося від тіла, він наліпив глини, натяг на нього жіночий одяг і поклав "ляльку" до себе в ліжко.

Як розповів Ван, з 2003 року, коли померла його дружина, він спав на її могилі кожну ніч, проте через 20 місяців ночувати на сильному вітрі, в холоді та під дощем стало для нього нестерпним. З цієї причини він вирішив зробити підкоп до труни, щоб спокійно спати з дружиною.

Однак діти чоловіки дізналися про його плани і вчасно перешкодили їх реалізації. Тоді в листопаді 2004 року Ван просто викопав останки і відніс їх додому. За словами чоловіка, батька сімох дітей, з того часу жоден сусід не наважився зайти до нього в будинок.

"Я людина, яка чинить не так, як усі. У мене немає нічого спільного з нормальними людьми", - зізнався невтішний в"єтнамець.

РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «В"єтнамець 5 років спав з трупом своєї дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі