пʼятниця, 15 квітня 2016 10:08

Увечері бойовики гатили по пропускних пунктах і прикордонниках

Увечері бойовики гатили по пропускних пунктах і прикордонниках
dpsu.gov.ua

Бойовики тричі обстріляли з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї контрольні пункти в'їзду-виїзду та позиції прикордонників. Про це заявили в Держприкордонслужбі.

"Двічі терористи відкривали вогонь по КПВВ "Станично-Луганське". Терористи здійснили 10 пострілів з АГС-17, 8 пострілів з 182 мм мінометів, а також використовували стрілецьку зброю. З 20.00 до 20.45 бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї в напрямку контрольного поста "Золоте", що поблизу Лисичанська на Луганщині.

Вже ближче до півночі російсько-терористичні війська із 82-мм мінометів намагалися накрити українських захисників на контрольному посту "Березове", що неподалік КПВВ "Новотроїцьке" в Донецькій області. Міни розірвалась за декілька десятків метрів від КрП", - ідеться в повідомленні.

У результаті обстрілів ніхто з прикордонників не постраждав.

Нагадаємо, ситуація в зоні проведення АТО продовжує загострюватися. Впродовж минулої доби російсько-терористичні війська 104 рази порушували режим тиші.

Зараз ви читаєте новину «Увечері бойовики гатили по пропускних пунктах і прикордонниках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі