понеділок, 23 лютого 2009 09:44

Валевська розжилася на модні джинси, а Білик у подертих чоботях (ФОТО)
9

У столичному індійському ресторані "Бомбей" співачка Аліна Гросу, 13 років, презентувала кліп на пісню "Танцуют все!", який півтора тижні знімала в Індії. Подивитися чергові дикі танці маленької зірки прийшли чимало зірок шоу-бізу.

Найбільше гостей заходу вразив шоу-балет "юного дарування", який виступив у стилі садо-мазо.

38-річна співачка Ірина Білик, на вечірку прийшла останньою. Принесла Гросу букет тюльпанів.

Розповіла, що пишається її успіхами. Білик була вбрана у чорну блузку з глибоким декольте та широку золотисту спідницю. На руці виблискував браслет від Dior. Середня вартість такого $1000. А от її білі чобітки, можливо, і не з дешевих, проте дещо потерті і потріскані, зі стертими носками.

Подейкують, співачка на п"ятому місяці вагітності. Вона спростовує: мовляв, просто останнім часом не стежила за вагою й погладшала.

До Гросу підійшов і стиснув в обіймах співак Віталій Козловський, 23 роки. Вручив їй велику пальму в кадубі.

- Троянди дарувати - банально, - надуває губи. - А пальмочка кинулась в очі. У мене теж така є - знайома Наталя подарувала три роки тому. Росте моя пальма на кухні. Поливаю, листочки протираю.

Похвалився, що до Дня Валентина 14 лютого Укрпошта випустила марки з його зображенням.

- Так здивувався! - округлює очі. - За життя марки нікому не випускають. Скучаю за живою поштою, бо зараз усі користуються електронкою. Добре, що від прихильників отримую багато листів. Коли сумно, перечитую їх.

Серед віп-гостей на вечірці були також присутні співачка і телеведуча Анжеліка Рудницька, переможниця телепрограми "Шанс" Наталія Валевська, поп-співачка Міка Ньютон і відома бізнес-леді Влада Литовченко.


Рудницька "помодничала" сумочкою з крокодилячої шкіри за $3500 від Versace.

Валевська похизувалася, на перший погляд, скромним джинсовим костюмом від турецької марки Gizia, середня вартість такого - $1000.

У колекціях Gizia використовуються дорогі тканини, зокрема шовк, шифон, атлас, кашемір, мереживо і шкіра, як оздоблення використовуються кристали Swarovski, стрази, хутро.

Фото Андрій Шматов, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Валевська розжилася на модні джинси, а Білик у подертих чоботях (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі