понеділок, 15 вересня 2008 15:03

Вагітна Тіна Кароль влаштувала "стриптиз своєї душі" в столичному клубі (ФОТО)
5

"Стриптиз своєї душі", саме так охарактеризувала вечір Тіна Кароль. Під час концерту всі відвідувачі могли написати питання на папірці для Тіни, після чого співачка їх читала просто зі сцени. Багато записок були з добрими побажаннями для самої співачки і її майбутньої дитини.

Спілкуючись з публікою, Тіна зізналася, що є прихильником активного способу життя, і навіть вагітність не перешкода для роботи. Оскільки пологи в листопаді, співачка не збирається пропускати новорічних заходів, а в березні на неї чекає великий тур містами України, Білорусі та Прибалтики.

Проте не на всі питання Тіна вирішила дати відповіді. На деякі теми співачка все ж таки вирішила зберегти за собою право вето. Так, звичайно ж, багатьом захотілося дізнатися подробиці про малюка. Але всі записки, що стосуються дитини, співачка м"яко обійшла стороною, відповідаючи, що це буде дитина. Отже публіці не вдалося дізнатися ан стать, ані ім"я майбутнього малюка. Багато гостей було заінтриговано тим, як співачка виступатиме на сьомому місяці вагітності. Проте Тіна трималася добре, і в прокуреному, задушливому залі змогла дати півторагодинний концерт живцем. Тільки один раз співачка йшла зі сцени, для того, аби перевдягти помаранчевий балахон "а-ля Алла Борисівна" на сукню того ж кольору. Вагітність тільки прикрашає жінку, і як сказала сама Тіна, не дивлячись на своє цікаве положення, вона ще багато "зробить в залі без проблем". Під час концерту співачка виконала всі свої найзнаменитіші пісні, і навіть деякі не свої. Подарунком для публіки стала композиція "Виноградна кісточка" відомого барда Булата Окуджави, а також всесвітньо відома джазова пісня "Summer time" Ели Фітджеральд та Луї Армстронга, повідомляє e-motion.
Зараз ви читаєте новину «Вагітна Тіна Кароль влаштувала "стриптиз своєї душі" в столичному клубі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі