вівторок, 26 жовтня 2010 12:26

В Україні пройшов автопробіг проти неякісного палива

 
В Україні пройшов автопробіг проти неякісного палива

З 9 по 15 жовтня в Україні проходив автопробіг "Проти неякісного палива".

Як повідомляє AutoVisio, протягом семи днів, учасники автопробігу подолали тисячі кілометрів і відвідали всі великі міста України - активісти заручилися підтримкою як пересічних водіїв, так і представників цілого ряду автоклубів.

Портал відзначає, що кінцевою точкою автопробігу став Київ, де відбувся проїзд автоколоною по місту, в якому взяли участь члени Seat-, Lanos-, EVO-, Mercedes-Benz клубів. Також підтримали ініціативу представники Detroit-clan, автоблога ТопЖир і Авторадіо.

У результаті ініціативна група AutoVisio з прапорами та каністрами висловили свою позицію перед будівлею Кабінету Міністрів України. Майже відразу, як зазначає портал, до прибулих водіїв вийшов представник уряду, і запросив главу Оргкомітету пробігу та керівника AutoVisio Віталія Чеховського передати Маніфест водіїв на підпис до канцелярії.

Також організатори відзначають, що на підсумкову прес-конференцію прибули перші особи найбільших мереж АЗС. Свої підписи під Маніфестом українських автомобілістів поставили директор з якості компанії Паралель-М ЛТД, начальник відділу контролю якості компанії Галнафтогаз (мережа АЗС ОККО), а також директор Департаменту управління мережею АЗС КЛО і Президент асоціації Об'єднання операторів ринку нафтопродуктів України.

Як повідомлялося раніше, третина бензину А95, що продається на території України,  не відповідає навіть застарілим стандартам або є підробкою. І те, й інше може заподіяти серйозну шкоду двигуну автомобіля.

Зараз ви читаєте новину «В Україні пройшов автопробіг проти неякісного палива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі