середа, 15 червня 2022 15:00

В Україну йде суттєве похолодання: прогноз на завтра

У четвер в Україні може бути навіть холодно.

Найближчої ночі в західних областях температура повітря ледь досягатиме +8...12°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. У Карпатах очікується +6...10°С.

"На решті території буде тепліше, але свіжувато. Протягом дня 16 червня, звісно, потепліє. Вітер очікується південно-західний, без сильних поривів, тихий, помірний. Практично повсюди атмосферний тиск буде підвищеним - антициклональний характер погоди. Тому опадів завтра в Україні не передбачається. Буде багато сонця і білих купчастих хмар. Трохи, можливо, торкнеться пару дощиків Сумської області. Але це - все", - написала вона.

Максимальна температура повітря в більшості областей України становитиме +22...27°С.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  У четвер в Україні може бути холодно
У четвер в Україні може бути холодно

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну суне потужна негода: оновлений прогноз

У Києві такі метеодні серед року, як завтра, можна порахувати на пальцях однієї руки. Буде тихо, маловітряно, сонячно, до +25°С. У п'ятницю у столиці пройде дощ із грозою, в суботу похолоднішає до +22°С. У неділю відновиться ясна літня погода - буде сонячно, до +27°С.

"Плануйте ваші справи, побутові, волонтерські, господарські, хатні, польові, першочергові й другорядні, згідно з прогнозом погоди", - додала синоптикиня.

Цього літа в Україні очікуються аномально високі температури. Особливо спекотно буде в західних областях.

Червень може стати на 1-2 градуси теплішим, порівняно з середніми даними за останні 30 років. Водночас температура повітря впродовж місяця, ймовірно, відповідатиме типовому липню.

15 червня у східній і південно-східній частині України оголосили штормове попередження - перший рівень небезпеки, жовтий.

15-17 червня в Україні, крім більшості районів західних, східних областей і Криму, надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Зараз ви читаєте новину «В Україну йде суттєве похолодання: прогноз на завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі