пʼятниця, 28 червня 2019 20:43

В СБУ відреагували на переговори Медведчука з терористами

В СБУ відреагували на переговори Медведчука з терористами
Проти Медведчука не заводили кримінальну справу. Фото: REUTERS

Переговори голови політичної ради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука з бойовиками є предметом для перевірки, але кримінального провадження у зв'язку з цим не відкривалося.

Речник СБУ Олена Гітлянська сказала про це журналістам в Міжнародному аеропорті "Київ" ім. Сікорського після прибуття з Мінська полонених українців, передає УНІАН.

"Справа в тому, що дійсно, проти і Пушиліна (ватажка незаконного утворення "ДНР" Дениса Пушиліна - УНІАН), і іншого (ватажка незаконного утворення "ЛНР" Леоніда Пасічника - УНІАН) у нас є кримінальні провадження, але сьогодні говорити зарано про це, тому що зустріч відбувалася не на підконтрольній Україні території, ніхто кордонів не порушував", - сказала Гітлянська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина полоненого: Медведчук звільняє водія, який завіз сім бійців ЗСУ в полон

"Я думаю, що це предмети аналізів, і на сьогодні, на цю хвилину, я можу сказати, що у Службі безпеки немає кримінального провадження про це", - сказала вона.

Четверо українців, які перебували в полоні в окремих районах Донецької і Луганської областей прибули до Києва. Їх зустріли в аеропорту "Жуляни".

Зараз ви читаєте новину «В СБУ відреагували на переговори Медведчука з терористами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі