вівторок, 22 грудня 2009 12:07

В Росії вісім тигрів і левиця загинули дорогою на циркове шоу

В Росії вісім тигрів і левиця загинули дорогою на циркове шоу
Вісім індійських тигрів і африканська левиця, які повинні були стати головними учасниками новорічного шоу в Сахацирку, загинули дорогою до Якутська.

Про це у вівторок, 22 грудня, повідомив представник МВС російської республіки Якутія. За його словами, для участі в новорічному шоу з Хабаровська у вантажному автомобілі КамАЗ відправили вісім індійських тигрів, африканську левицю, а також Гімалайську ведмедицю.

"У даний час призначена експертиза, яка встановить справжні причини смерті тигрів і левиці. За попередньою версією вони померли від отруєння", - сказав представник МВС.

Представник Сахацирку уточнив, що тварини загинули від отруєння вихлопними газами та холоду.

"Екзотичних тварин перевозили в холодному непровітрюваному контейнері, тигри і левиця не витримали морозів і загинули від холоду і вихлопних газів, а ведмедиця зараз перебуває в дуже важкому стані. Супроводжуючі, які повинні були стежити за станом тварин, всю дорогу пили", - уточнив він .

Представник Сахацирку додав, що інцидент вкрай неприємний, враховуючи, що приблизно через тиждень настане Рік тигра, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «В Росії вісім тигрів і левиця загинули дорогою на циркове шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі