пʼятниця, 07 листопада 2008 12:05

У пологовому будинку матері замість дівчинки видали хлопця (ФОТО)

Румунська жінка, яка нещодавно народила дівчинку, повернулася додому з пологового будинку з хлопчиком.

35-річна Крістіна Захаріус з Хорлесті, що в районі Іасі, виявила помилку, коли почала міняти пелюшки дитині.

"Медсестри принесли мені дитину в пелюшках, які я дала їм, тому я нічого подібного не підозрювала". - розповідає мама. - Лише коли я прийшла до дому і запросила декількох друзів та хрещених батьків, щоб показати дитину, я помітила, що у моєї дівчинки пісик. Я була шокована".

Працівники лікарні Святої Марії пояснюють заміну тим, що у новонароджених подібні прізвища - Захаріус і Захаріа, - а також діти лежали в сусідніх ліжечках. Проте у лікарні розпочали внутрішнє розслідування, щоб знайти відповідальних за помилку.

Батько дитини, 38-річний Константин Захаріус, сказав, що не збирається ані судитися, ані вимагати компенсації, тому що ітак щасливий, що їх дитина вже дома і здорова.

"Це було дуже дивно. Ми телефонували в лікарню і говорили їм про помилку, а вони то вішали слухавку, то казали, щоб ми перестали жартувати." - говорить Константин.

Родина Захаріус має ще двоє дітей, 6- і 10-річні хлопчики. Тому дівчинку, яку назвали Анна Марія, вони дуже чекали, повідомляєAnanova.

Зараз ви читаєте новину «У пологовому будинку матері замість дівчинки видали хлопця (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі