субота, 18 листопада 2017 18:40

У Польщі прокоментували заборону на в'їзд українцю з "чорного списку"

 

Польща офіційно підтвердила заборону на в'їзд до країни секретарю Державної міжвідомчої комісії у справах увічнення пам'яті учасників АТО, пам'яті учасників жертв війни та політичних репресій Святославу Шеремету.

Про це повідомив спікер МЗС Польщі Артур Ломпарт.

"Пропаганда злочинних ідеологій, в тому числі нацизму, в Польщі заборонена. "Чорний список" українців вступив у дію. Святославу Шеремету заборонили в'їзд до Польщі через заборону проведення пошуків та ексгумації польських жертв війни та конфліктів на території України", - зазначив Ломпарт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто з українців потрапить у польський "чорний список"

Як додала прес-секретар Бещадського відділення прикордонної служби Польщі Ельжбьета Пікор, Шеремет не відповідав вимогам, які дозволяють в'їхати в Польщу.

"Його дані фігурували в базі осіб, небажаних на території нашої країни, тому його не пустили", – пояснила Пікор.

Польські прикордонники 18 листопада не пустили в країну Святослава Шеремета - секретаря Державної міжвідомчої комісії у справах увічнення пам'яті учасників антитерористичної операції, жертв війни та політичних репресій.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі прокоментували заборону на в'їзд українцю з "чорного списку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі