четвер, 21 червня 2007 09:25

У перестрілці військових і міліції в Грозному загинули 4 особи, 6 поранені

В результаті перестрілки, що відбулася напередодні увечері в Старопромисловському районі Грозного, за уточненими даними, загинули чотири співробітники батальйону "Захід" 42-ої мотострілкової дивізії Міноборони Росії.

Він розповів, що в середу ввечері у містечку Маяковського на Старопромисловському шосе поблизу магазину "Техномаркет" на виїзному посту державтоінспекції для перевірки документів була зупинена автомашина "УАЗ" без реєстраційних знаків. Стажист батальйону "Захід", який знаходився за кермом, був у нетверезому стані.

"На вимогу співробітників державтоінспекції пройти огляд він нібито почав чинити опір. Військовослужбовці, які прийшли йому на допомогу,  нанесли тілесні ушкодження трьом співробітникам міліції, включаючи двох офіцерів", - сказав співбесідник агентства, повідомляє "Интерфакс".

У лікарню з пораненнями різного ступеня тяжкості доставлено шість чоловік, зокрема троє військовослужбовців батальйону "Захід", два ОМОНівця і один співробітник державтоінспекції.

Зараз ви читаєте новину «У перестрілці військових і міліції в Грозному загинули 4 особи, 6 поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі