понеділок, 15 грудня 2008 16:42

У Криму перекинувся бензовоз

У Криму на трасі Сімферополь-Севастополь сьогодні перекинувся бензовоз, який перевозив 25 тонн пального.

Як повідомили у прес-службі Головного управління МНС України в Криму, за попередньою інформацією, водій бензовозу "Мерседес" на повороті не впорався з управлінням і допустив перекидання напівпричепа, у місткостях якого було близько 25 тонн пального.

За попередніми даними, внаслідок дорожньо-транспортної події було втрачено від 3 до 5 тонн пального.

До місця НП виїхали пожежно-рятувальні підрозділи Бахчисарая, через кілька хвилин їм на допомогу прибули ще 3 відділення пожежно-рятувальної служби з Сімферополя. Рух на мосту через річку Альма перекрили працівники ДАІ, транспорт пустили в об`їзд.

Місце витоку пального та сам бензовоз обробили піною для запобігання загоряння машини. Рятувальники надали допомогу з перекачування палива з пробитої секції бензовозу, оскільки існувала загроза потрапляння пального в річку. За допомогою пожежної автоцистерни тягач бензовозу відтягли вбік, а саму цистерну автокраном підняли та поставили на колеса.

В результаті ДТП жертв і потерпілих немає. Зараз на місці надзвичайної ситуації працює екологічна інспекція, яка визначить ступінь завданої природі шкоди, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Криму перекинувся бензовоз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі