понеділок, 14 квітня 2008 19:50

В аеропорту Тегерана розбився винищувач

Винищувач іранських ВПС виробництва ОКБ "Сухой" 14 квітня розбився при посадці в столичному тегеранському аеропорту Mehrabad, повідомляє агентство AFP.

За словами представників пожежних служб, ледве приземлившись, літак з"їхав з бетонованої злітно-посадочної смуги і загорівся, проте протягом 10 хвилин пожежа була зпогашена.

Тим часом, за іншими даними, після падіння на території аеропорту виникла пожежа. Агенство Reuters, посилаючись на іранське агентство Fars News, повідомляє, що частина будівель аеропорту охоплена полум"ям.

Причиною аварії, як наголошується, могла стати технічна несправність. Обидва пілоти встигли катапультуватися. Про можливі жертви на землі нічого не повідомляється.

Аеропорт Mehrabad розташований в передмісті Тегерана. Він обслуговує внутрішні авіарейси, а також служить базою іранських ВПС. Сьогоднішня аварія військового літака стала не першим подібним інцидентом на території аеропорту.

27 листопада 2007 року в Mehrabad розбився військово-транспортний літак Ан-74. 39 осіб, які знаходяться на борту, зокрема 30 військовослужбовців корпусу Вартових ісламської революції, загинули, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «В аеропорту Тегерана розбився винищувач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі