середа, 11 лютого 2009 11:50

Південна Осетія звинуватила місію ОБСЄ в порушенні кордону

Південна Осетія звинуватила місію ОБСЄ в порушенні кордону
Спостерігачі місії ОБСЄ в Грузії в середу вранці в черговий раз в"їхали на територію Південної Осетії в районі прикордонного села Арцев (на схід від Цхінвалі), повідомляє міністерство оборони республіки.

У вівторок співробітники Арцевського відділення міліції затримали, а потім відпустили двох співробітників місії ОБСЄ, які також незаконно перетнули кордон Південної Осетії.
Як повідомляє південносетинське Міноборони, в середу знову "машина спостерігачів ОБСЄ перетнула кордон Південної Осетії, в районі села Арцев".

Мандат місії ОБСЄ в Грузії минув з 1 січня 2009 року

"Цей факт зафіксований постом спостереження Міноборони Південної Осетії. Після того, як південносетинські військовослужбовці, що знаходять на посту, спробували зупинити машину з представниками Місії ОБСЄ, вона повернула і спішно покинула територію республіки", - йдеться у заяві відомства, яку наводить комітет з інформації та друку Південної Осетії.

За матеріалами: РІА "Новости", Газета.ру.

Мандат місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) в Грузії минув з 1 січня 2009 року, і зараз вона знаходиться в режимі згортання. ОБСЄ працювала в Грузії з 1992 року.

Зараз ви читаєте новину «Південна Осетія звинуватила місію ОБСЄ в порушенні кордону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі