вівторок, 27 січня 2009 14:16

У Росії з"являться карти з державами Абхазія та Південна Осетія

Федеральне агентство геодезії і картографії (Роскартографія) готує до випуску карти, де Південна Осетія і Абхазія будуть позначені як самостійні держави - окремими кольорами, повідомив начальник відділу картографічних робіт і географічних назв Роскартографії Євгеній Бредіхін.

"Вони (Південна Осетія та Абхазія) відрізнятимуться за кольором від суміжних територій. Вони відрізнятимуться і від Росії, і від Грузії, щоб вони читалися як самостійні держави", - сказало джерело, додавши, що міста Цхинвалі і Сухумі будуть позначені як столиці двох держав.

За його словами, в 2009 році за рахунок федерального бюджету передбачено видання окремих карт Абхазії і Південної Осетії, а також загальногеографічної карти Росії і політичної карти світу, на яких відмінними кольорами будуть відображені ці дві республіки.

Ці карти будуть створені за підсумками конкурсних торгів, які Роскартографія оголосила 20 січня. Заявки розглядатимуться 19 лютого, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «У Росії з"являться карти з державами Абхазія та Південна Осетія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі