вівторок, 23 липня 2013 06:50

Узаконення одностатевих шлюбів має вирішуватися за допомогою референдуму – Навальний

Узаконення одностатевих шлюбів має вирішуватися за допомогою референдуму – Навальний
Олексій Навальний. Фото: fedpress.ru

Опозиціонер Олексій Навальний вважає, що узаконення одностатевих шлюбів повинно вирішуватися за допомогою референдуму. Таку заяву він зробив в ефірі програми "Собчак живцем" на телеканал "Дождь", передає УНН.

"Я вважаю, що питання легалізації чи не легалізації одностатевих шлюбів, а саме питання оформлення цивільних відносин - це питання референдумів, причому, мабуть, регіональних. Росія досить велика, різне ставлення в різних суб'єктах федерації. Я думаю, що референдуми в Дагестані ніколи не легалізують такі відносини", - зазначив він.

На думку Навального, люди мають право оформляти між собою цивільні взаємини, "як вони вважають за потрібне".

"Питання, наприклад, усиновлення дітей - тут я категорично проти. Але якщо хтось живе в парі і хоче оформити свої спадкові відносини, і якщо в цьому суб'єкті федерації прийнято таке законодавство, це ліберальне місто, я не проти", - додав він.

Що стосується проведення гей-парадів у Москві, то опозиціонер нагадав Конституцію: у всіх є право збиратися мирно і без зброї.

"Головним тут залишається питання безпеки", - наголосив Навальний.

Зараз ви читаєте новину «Узаконення одностатевих шлюбів має вирішуватися за допомогою референдуму – Навальний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі