середа, 12 грудня 2007 16:11

Уїлл Сміт стане сенатором американського штату

Уїлл Сміт стане сенатором американського штату
У інтерв"ю одному з популярних американських видань тридцятидевятилітній актор Уїлл Сміт повідомив, що завжди хотів стати першим темношкірим президентом США.

Він додав, що вже визначився з основними напрямами майбутньої діяльності - Уїлл направить всі сили на розвиток медицини і допомогу малозабеспеченим шарам суспільства.

Зараз Сміт займається підтримкою іншого кандидата в президенти - афроамериканця-демократа Барака Обами. Якщо на наступних виборах, які відбудуться вже в дві тисячі восьмому році, переможе Обама, Уїлл Сміт стане головним претендентом на посаду сенатора штату Ілінойс.

Шанси актора потрапити в політику достатньо високі - за оцінками американських політологів Барак Обама займає друге місце серед претендентів на президентське крісло за списком демократів. У передвиборних перегонах його обійшла лише Хілларі Клінтон, повідомляє dailymail.

Зараз ви читаєте новину «Уїлл Сміт стане сенатором американського штату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі