субота, 18 листопада 2017 00:07

Ющенко закликав українців захищати свій вибір і вийти на Майдан

Ющенко закликав українців захищати свій вибір і вийти на Майдан
Віктор Ющенко закликав людей відстоювати свою свободу.Фото:img.tsn.ua

"Якщо 21 листопада влада не зупиниться і піде на фальсифікацію виборів - народ не мовчатиме. Він буде захищати свій вибір. Бо це його право, також гарантоване Конституцією. Ми мобілізуємо на захист Конституції мільйони громадян", - каже кандидат на посаду Президента України Віктор Ющенко перед другим туром виборів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не дуріть себе: перемога або капітуляція" - Ющенко зробив відверту заяву про війну

18 листопада 2004 року у своїй промові до народу України В. Ющенко звинуватив В. Януковича в організації фальсифікацій і підтасовок з боку його команди і закликав своїх прихильників виходити в містах на майдани. Почалися практично безстрокові мітинги його прихильників на площах і вулицях Києва, Львова, Тернополя, Вінниці, Луцька, Рівного та інших міст України. На цей час в розпорядженні штабів В. Ющенка були сотні тисяч помаранчевих прапорців і великих прапорів, стрічок, шарфиків, кульок та іншої атрибутики, яка ставала ознакою мітингів прихильників В. Ющенка. БЮТ забезпечував своїх прихильників символікою білого кольору з червоними серцями, а СПУ– символікою рожевого кольору. Отже, мітинги прихильників В. Ющенка набули цілком виразного забарвлення.

Вибори - 2004 увійдуть в історію України, як найбрудніші та найганебніші.

Перші теледебати в Україні відбулися 15 листопада 2004 року на "Першому" каналі між кандидатами на пост Президента України — Віктором Ющенком від партії "Наша Україна" та Віктором Януковичем з "Партії регіонів".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко закликав українців захищати свій вибір і вийти на Майдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі