понеділок, 24 травня 2021 12:48

Укрзалізниця з'єднає одразу три туристичні регіони

Укрзалізниця з'єднає одразу три туристичні регіони
Щочетверга потяг курсуватиме маршрутом Львів -Івано-Франківськ. Фото: pixabay.com

Укрзалізниця з 29 травня запускає "Прикарпатський експрес" сполученням Івано-Франківськ - Ківерці.

Потяг поєднає одразу три туристичні регіони - Волинь, Галичину та Прикарпаття, повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

"Поїзд №807/808 Івано-Франківськ - Ківерці курсуватиме з 29 травня щоденно, крім середи. Відправлення з Івано-Франківська о 15:20, прибуття до Луцька о 23:30. Експрес проходить через Калуш, Долину, Моршин, Стрий, Львів, Підзамче, Радехів, Стоянів, Горохів та Луцьк", - йдеться у повідомленні.

У зворотному напрямку експрес вирушатиме з 31 травня щоденно, крім середи та четверга. Відправлення з Ківерців - о 5:14. Прибуття до Івано-Франківська о 13:38.

Щочетверга потяг курсуватиме маршрутом Львів - Івано-Франківськ. Відправлення зі Львова о 9:59, прибуття до Івано-Франківська о 13.38. А з 2 червня кожної середи потяг №807/808 курсуватиме між Ківерцями та Львовом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця відновила продаж квитків на міжнародні маршрути

Укрзалізниця на літній період відкриває нове залізничне сполучення Чернігова та Сум з Одесою. Обидва потяги матимуть зручний розклад вечірнього відправлення з Сум о 19:34 та з Чернігова о 21:58 та прибуття до Одеси об 11:33.

Зараз ви читаєте новину «Укрзалізниця з'єднає одразу три туристичні регіони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі