понеділок, 23 листопада 2009 13:21

Українську красу не визнали на конкурсі "Міс Земля" (ФОТО)
30

Фото: Фото Reuters

22 листопада, на Філіппінах, на острові Боракай, пройшов фінал конкурсу краси "Міс Земля-2009". Всього в змаганні взяли участь красуні з 88 країн. А у фінал конкурсу було відібрано 18 дівчат, серед яких була і представниця України, 22-річна Карина Головатая. На жаль, українка не увійшла до фінальної десятки.

Переможницею конкурсу стала 20-річна бразилійка Ларісса Рамос, студентка-біолог. Вона отримала 20 000 доларів і унікальну корону, яка називається "Коштовності світу" і складається з 88 коштовних каменів і є на сьогоднішній день найдорожчою діадемою серед всіх конкурсів краси. Всі 88 коштовних каменів були виділені країнами-учасниками конкурсу.

Відзначимо, що "Міс Земля Вода" стала 22-річна венесуелка Джесіка Барбоза, "Міс Земля Повітря" - 25-річна представниця Філіппін Сандра Сейферт, "Міс Земля Вогонь" - 20-річна іспанка Алехандра Ечеваррія.

Зараз ви читаєте новину «Українську красу не визнали на конкурсі "Міс Земля" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі