неділя, 11 серпня 2019 18:57

Український серіал "Кріпосна" став хітом у Польщі

Український серіал "Кріпосна" став хітом у Польщі
Серіал "Кріпосна" б'є рекорди переглядів у Польщі. Фото: Prm

Український серіал "Кріпосна" завоював популярність у Польщі.

Серіал став хітом за кількістю переглядів, при цьому його аудиторія в сусідній країні продовжує зростати небаченими темпами. Про це повідомляє BBC.

Першим іноземним каналом, який купив права на показ "Кріпосної", став польський громадський мовник TVP1. За перший тиждень показу аудиторія серіалу склала 1,23 мільйона глядачів.

Кількість шанувальників "Кріпосної" зростала від епізоду до епізоду. Якщо перший переглянули 1,01 мільйона глядачів, останній - 2,28 мільйона.

Варто зазначити, що серіал сподобався і українським глядачам. Після його викоходу на каналі СТБ, за перший тиждень показу, він очолив рейтинги трансляцій усіх каналів України в будні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сцени у 27-ми градусний мороз та 736 персонажів: завершились зйомки історичного серіалу "Кріпосна"

Права на показ "Кріпосної" також придбали Литва, Чорногорія, Сербія, Боснія і Герцеговина, Македонія, Словенія і Хорватія.

Кріпосна - це костюмована мелодрама, знята у співпраці компаніями StarLight Films і Film.UA. Події стрічки відбуваються в Ніжині в 19 столітті. Там проживає заможний поміщик Червінський, у власності якого - молода і витончена кріпосна Катерина Вербицька.

Зараз ви читаєте новину «Український серіал "Кріпосна" став хітом у Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі