субота, 10 жовтня 2020 11:05

Український додаток "Дій вдома" купують уряди інших країн - Федоров

Український додаток "Дій вдома" купують уряди інших країн - Федоров
Українським додатком для осіб на самоізоляції зацікавилися інші країни. Фото: kmu.gov.ua

Український додаток "Дій вдома" для контролю самоізоляції хворих на Covid-19 зацікавив уряди низки країн. Настільки, що йдеться про придбання застосунку.

Про це глава Мінцифри Михайло Федоров заявив в ефірі програми "Свобода слова з Савіком Шустером".

"На сьогодні цей додаток — один з найкращих в світі, до речі у нас декілька країн його купують, і це показник — взагалі якийсь IT-продукт у нас купують інші країни. "Дій вдома" ми розробляли для того, щоб, коли людина проходить самоізоляцію, наприклад вона захворіла, або її близькі є контактними особами, можна було встановити додаток і моніторити, як людина дотримується процесу самоізоляції", – сказав Федоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У додатку "Дія" з'явилися послуги для реєстрації новонароджених дітей

Міністерство цифрової трансформації України та корпорація Microsoft оголосили про початок співпраці, підписавши меморандум щодо розвитку хмарних сервісів Azure в розмірі понад $500 млн. Йдеться про початок впровадження програми Azure Expansion, яка передбачає створення хмарних сервісів. Вони будуть першими у своєму роді у країнах Східної Європи та Центральної Азії.

Зараз ви читаєте новину «Український додаток "Дій вдома" купують уряди інших країн - Федоров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі