понеділок, 01 січня 2018 09:57

"Українці, не виїжджайте! Прорвемось" - як політики вітали українців з Новим роком

Автор: Facebook
  Ірина Геращенко поділилась смейним знімком
Ірина Геращенко поділилась смейним знімком

Вслід за президентом Петром Порошенком привітали українців Новим 2018 роком прем'єр-міністр Володимир Гройсман, екс-губернатор Одещини Михаіл Саакашвілі.

Володимир Гройсман подякував усім українцям за свою роботу - від шахтарів і вчителів до студентів. Гройсман оптимістично дивиться в майбутнє, чого побажав і іншим.

"Кожному з вас щиро дякую, що весь 2017 ми разом міняли України, робили її краще, комфортніше для життя. Бажаю оптимізму, віри у власні сили і в наше майбутнє! Миру, любові і злагоди кожній родині! З новим роком!", - каже Володимир Гройсман.

Депутат від "Батьківщини" Олексій Рябчин похвалився шампанським "Крим".

"Четвертий рік поспіль в 00.00 на Новий рік відкриваю шампанське "Крим" вироблене на Донеччині. Для мене це не просто підтримка вітчизняного виробника, а особливий символізм. Я ніколи не відокремлюю питання Криму та Донбасу і вірю, що обов'язково зустрінемо Новий рік і в Донецьку, і в Луганську, і в Ялті під жовтоблакитними прапором. З НОВИМ РОКОМ, УКРАЇНО! - написав депутат.

Михайло Саакашвілі увечері 31 грудня вийшов в народ і робив Селфі з усіма бажаючими. Він попросив українців не їхати, пообіцявши: "Прорвемось".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Новий рік зі змінами – чого чекати українцям цього року

Під звуки "Щедрика" записав новорічне звернення у костюмі біля ялинки - майже як справжній, а не колишній президент.

"Скажімо відкрито, це один з найскладніших років в історії України. Це був рік прощання з ілюзіями" - заявив він на українській мові.

Свої побажання залишили Андрій Парубій та Ірина Геращенко поділитися сімейними знімками.

Зараз ви читаєте новину «"Українці, не виїжджайте! Прорвемось" - як політики вітали українців з Новим роком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі