субота, 12 грудня 2015 13:50

Україна у 2016 році Путіна цікавитиме мало – астролог

Україна у 2016 році Путіна цікавитиме мало – астролог

Якби в Росії 2016 року переобирали президента, Володимир Путін би знову переміг. Такий прогноз для кореспондента Gazeta.ua озвучила харківський астролог Олена Максимова.

"Це один із останніх років тріумфу російського президента Володимира Путіна, - каже Максимова. - Опоненти не зможуть протистояти йому. Рейтинг Путіна зростає. Росіяни збідніють, але винуватити у своїх бідах будуть зовнішніх ворогів – Штати і Європу".

На деякий час Путін зникне – піде у довгу відпустку чи поїде на лікування за кордон.

"З'являтиметься на людях рідко. Через проблеми зі здоров'ям Путін часто їздитиме на лікування за кордон. Приховуватиме, де знаходиться і що робить, - прогнозує астролог.

За словами Максимової, Україна як суперник у 2016 році Путіна цікавитиме мало.

"Він розширюватиме горизонти своїх політичних інтересів, - говорить Олена. - Ніщо не заважає йому робити те, що хоче. Його засуджуватимуть, але критику ігноруватиме. Стару європейську політичну еліту не вважає своїм конкурентом і не боїться її заяв та погроз. Вона його спинити не зможе. Буде нахабним і зверхнім. На нього не знайдуть управи. Кризу, яка очікує Європу у 2016 році, використає собі на руку".

В оточенні Путіна станеться тріщина.

"Протягом року зменшиться кількість його спільників. З'явиться більше тих, хто не задоволений Путіном і не підтримує його умови гри, - каже астролог. - Сьогоднішні міжнародні партнери стануть опонентами. Путіна це не злякає. Його життя нагадуватиме азартну гру. Рейтинг починає падати у 2017 році. Перемогти на наступних виборах шансів буде мало".

Зараз ви читаєте новину «Україна у 2016 році Путіна цікавитиме мало – астролог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі