вівторок, 22 вересня 2009 10:42

УЄФА перестає турбуватися про аеропорти Києва та Донецька

УЄФА перестає турбуватися про аеропорти Києва та Донецька

В ході візиту на Україну експерти УЄФА відзначили прогрес в реконструкції аеропорту в Донецьку та в будівництві терміналів F і D аеропорту "Бориспіль". Про це повідомив експерт УЄФА з питань аеропортів Пітер Хемпсон після презентації проекту терміналу донецького аеропорту.

"Сьогодні я тільки відвідав Донецьк і Бориспіль. Хочу відзначити, що значний прогрес ми маємо в будівництві злітно-посадочної смуги в Донецьку. І ми не маємо ніяких побоювань, що будівництво не буде завершено вчасно", - сказав Хемпсон.

Крім того, експерт УЄФА підкреслив, що непоганий прогрес спостерігається в будівництві терміналу F в "Борисполі". "Насправді, для нас було сюрпризом побачити такий прогрес. Ми дуже задоволені тим, що побачили його", - підкреслив Хемпсон.

Тим часом експерт УЄФА відзначив, що очевидним ризиком поки що залишається бориспільський термінал D. "Ми отримали запевнення, що його спорудження буде завершена вчасно", - сказав Хемпсон.

У свою чергу президент футбольної федерації України (ФФУ) Григорій Суркіс вважає, що експерти об"єктивно оцінюють успіхи України у впровадженні в життя проектів аеропортів, які до того викликали більше всього нарікань з боку УЄФА.

На думку Суркіса, причини позитивних оцінок УЄФА полягають в консолідації дій влади та ФФУ: "Разом ми прагнемо показати, що в України значний прогрес в підготовці до Євро-2012. Експерти УЄФА можуть переконатися, що цей прогрес не тільки на папері, а в житті".

Суркіс заявив, що за 2 місяці, які залишилися до початку розгляду долі міст - господарів в Україні, ФФУ зробить все, щоб виконати всі вимоги.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «УЄФА перестає турбуватися про аеропорти Києва та Донецька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі