середа, 02 червня 2010 16:31

У зубній лікарні Лохвиці вкрали жовті протези та дві пляшки старої кислоти

У зубній лікарні Лохвиці вкрали жовті протези та дві пляшки старої кислоти

Вдершись вночі до стоматполіклініки в місті Лохвиця на Полтавщині, злодії забрали протези з жовтого металу, гадаючи, що вони золоті.

Прийшовши 25 травня на роботу, лікарі побачили виламаний замок на дверях. Всередині лікарі й міліціонери виявили виламані двері кабінетів, відкриті шухляди столів, розкидані інструменти та інші речі.

"Злодії не взяли найціннішого – обладнання, – розповів Gazeta.ua лікар, просить не називати себе, бо дає інформацію без дозволу керівництва. – Якби забрали мотори, кожен з яких коштує 3 тисячі гривень, надовго паралізували б нашу роботу. У мене з кабінету поцупили дві пляшки старого й непридатного розчину азотної кислоти, – показує пляму на підлозі в коридорі, – одну з них розбили. Вона була у пляшках з-під горілки. Взяли старі зубні протези зі сплаву кобальту з хромом, покриті нітритом титану, який дає жовтий колір. Щойно виготовлені не взяли, на них були залишки гіпсу. Фотополімерну лампу взяли, а потім кинули".

Чоловік переконаний, що злодій раніше був у його кабінеті на прийомі, бо інакше не зумів би відкрити шухляди столу. На столі взяли жменю монет разом до п"яти гривень, а паперову п"ятірку поруч не помітили.

Також злодії прихопили жменю пластмасових зубів, початий тюбик зубної пасти, нову щітку, мило, баночку розчинної кави, пакунок пластикових склянок, їжу й пляшку вина, дві чашки та інші дрібні побутові речі.

У приміщенні була відсутня сигналізація, у одному з кабінетів не було решіток на вікнах. Протезів із золота тут не виготовлять.

"Злочинці діяли нахабно, але недосвідчено, – відзначив міліціонер-слідчий Михайло Фисун. – Можливо, це наркозалежні, які хотіли знайти сильнодіючі препарати, чи алкоголіки, які хотіли поживитися, а можливо – підлітки, які зробили це заради забави. Та зрозуміло одне: адекватними цих людей не назвеш. Ми вилучили їх відбитки пальців, отже злочин буде розкрито".

Зараз ви читаєте новину «У зубній лікарні Лохвиці вкрали жовті протези та дві пляшки старої кислоти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі