четвер, 22 липня 2010 08:52

У Венесуелі на півторамільйонне місто впав літак (ФОТО)

Літак ВПС Венесуели зазнав аварії в небі над містом Баркісімето, штат Лара. Про це повідомляє венесуельська газета El Universal.

Авіакатастрофа сталась вранці в середу, 21 липня. Як заявили в поліції, літак, що виконував тренувальний політ, впав незабаром після зльоту з аеродрому. Падіння повітряного судна трапилось в густонаселеній частині міста, проте ніхто з місцевих жителів не постраждав. За інформацією державного інформагенства AVN, в результаті падіння літак повністю зруйнувався і загорівся.

На борту літака знаходилися два члени екіпажу, вони не постраждали. Військові відзначають, що пілоти до останнього моменту намагалися відвести машину за межу міста і тільки потім катапультувалися. Як підкреслюють венесуельські ЗМІ, уникнути жертв вдалося багато в чому завдяки грамотним діям пілотів.

Що стало причиною авіакатастрофи, поки не встановлено. Примітно, що в перших повідомленнях про аварію фігурував літак російського виробництва, зокрема компанії "Сухой". Проте за уточненою інформацією, йдеться про китайський літак K8W.

Баркісімето - столиця штату Лара і одне з найбільш густонаселених міст Венесуели. За приблизними підрахунками, населення цього міста перевищує півтора мільйони осіб.

Нагадаємо, минулого місяця у Мексиці впав літак, що належав передвиборному штабу кандидата в губернатори штату Кінтана-Роо Роберто Борге. Внаслідок авіакатастрофи загинули дев'ять людей.

Самого Борге на борту літака не було. Політик у цей час здійснював агітаційну поїздку по сільській місцевості регіону.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «У Венесуелі на півторамільйонне місто впав літак (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі