понеділок, 08 жовтня 2007 09:25

У Сірії розбився військовий літак російського виробництва (ФОТО)

7 жовтня біля Дамаску (Сірія) сталася авіакатастрофа. Перше повідомлення про авіакатастрофу було передане агентством Reuters. За даними агентства, катастрофа сталася в районі Муадамьет аш-Шам, приблизно в 7 км на захід від Дамаску. За словами місцевого жителя Мухаммада Насера, літак упав на території садів і не зачепив будинки. Інший свідок розповів, що бачив, як уламки літака везли на вантажівці у бік військового аеропорту Меззе. Він відзначив, що не бачив жодних армійських пізнавальних знаків на фюзеляжі.

На момент публікації першого повідомлення сірійське державне агентство SANA не публікувало жодної інформації про те, що трапилося.

Катарський телеканал Al-Jazeera передає, що розбився сірійський військовий літак російського виробництва, двоє пілотів загинули, один вижив, але отримав тяжкі травми. Повідомляється, що авіакатастрофа сталася "з технічних причин". За даними телеканалу Al-Arabia загинули двоє льотчиків, що пілотували навчально-бойовий літак.

Associated Press передає, що в результаті цієї авіакатастрофи загинули три людини. Агентство повідомляє, що літак розбився при виконанні навчального польоту на південь від Дамаску близько 9.30 за місцевим часом. У повідомленні AP також згадуються інциденти між ВПС Сірії і ВПС Ізраїлю, що мали місце останнім часом.

AFP має дещо іншу інформацію. За даними агентства, невеликий військовий літак при падінні пошкодив одну будівлю, на місці події свідки бачили три тіла у військовій формі, повідомляє Newsru.

Зараз ви читаєте новину «У Сірії розбився військовий літак російського виробництва (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі