середа, 13 квітня 2016 16:39

У Росії заявили, що не отримували запитів про обмін Савченко

У Росії заявили, що не отримували запитів про обмін Савченко
Фото: www.ntv.ru

У Міністерстві юстиції Росії заявили, що не отримували запит від українських колег про передачу української льотчиці Надії Саченко.

Про це повідомляє "ТАСС" з посиланням на прес-службу відомства.

"Станом на 13 квітня, звернення міністерства юстиції України, що стосується передачі на Україну для відбування покарання у вигляді позбавлення волі засудженої Савченко Н.В., в Мін'юст Росії не надходило", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, Мін'юст Російської Федерації звернувся до Мін'юсту України з проханням розглянути питання про видачу шістьох росіян.

Раніше Ілля Новіков повідомляв, що 12 квітня обмін української льотчиці Надії Савченко не відбудеться, проте переговори зайшли в глухий кут.

Сестра льотчиці Віра Савченко заявила, що переговори про обмін Надії зірвані, і відповідальність за це лежить на Кремлі.

У той же час російські лікарі заявили, що стан Савченко через сухе голодування погіршується, і в кожну хвилину її серце може не витримати. Захист української льотчиці зажадав від Федеральної служби виконання покарань РФ результатів проведених аналізів і обстежень.

Як повідомлялось, адвокат Новіков відвідав 13 квітня Савченко у СІЗО. Українка почувається краще, але вимагає українських медиків.

Зараз ви читаєте новину «У Росії заявили, що не отримували запитів про обмін Савченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі