вівторок, 07 серпня 2018 19:17

У Росії українського політв'язня "накачали" психотропними препаратами

У Росії українського політв'язня "накачали" психотропними препаратами
Політв'язень Станіслав Клих поскаржився на те, що йому вводили психотропні препарати. Фото: Gordonua

Політв'язень Станіслав Клих поскаржився, що в російській психіатричній лікарні йому вводили психотропні препарати.

Також у чоловіка болять нирки. Про це розповіла у Facebook уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова, яка говорила телефоном із матір'ю в'язня.

"Станіслав розповів, що в психіатричній лікарні його "накачали" психотропними препаратами, і він не знає, як це впливатиме на його стан у подальшому. За словами пані Тамари, Станіслав урівноважений, розповідає, що дуже болять нирки, скоріш за все, після травми", - розповіла омбудсмен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анемія та слабкий пульс: Сенцов продовжує боротьбу

Станіслав Клих засуджений до 20 років ув'язнення в справі щодо забороненої в Росії та визнаної екстремістською організації УНА-УНСО. За версією російського слідства, 1994-1995 роках воював проти російських федеральних сил у складі озброєних формувань самопроголошеної республіки Ічкерія. Відбуває покарання у Верхньоуральській колонії в Челябінській області Росії. Заявляв про катування. За рішенням керівництва в'язниці до Клиха застосовувалося примусове психіатричне лікування.

Зараз ви читаєте новину «У Росії українського політв'язня "накачали" психотропними препаратами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі