четвер, 14 травня 2009 10:47

У Перу автобус впав у провалля - 26 жертв

У Перу автобус впав у провалля - 26 жертв

Щонайменше 26 чоловік загинули і 18 отримали поранення в результаті великої автокатастрофи, котра сталася на півночі Перу.

Пасажирський автобус компанії "Мобіл Тур", в якому перебувало більше 50 чоловік, впав у провалля з висоти більше ніж 100 м. Аварія відбулася на трасі, що сполучає міста Чіклайо і Багуа, в районі населеного пункту Ольмос в регіоні Ламбаєке.

За відомостями поліції, іноземців серед загиблих немає. Причини інциденту поки невідомі. Згідно однієї з версій пасажирів, аварія відбулася з провини водія, який нібито заснув за кермом.

Інші ж вважають, що причиною катастрофи стала технічна несправність автобуса. За словами представника компанії "Мобіл Тур" Мелвіна Фаледа, аварія могла відбутися через сильний туман, у результаті якого погіршали умови видимості на високогірній дорозі, а також через поганий стан цієї ділянки шляху.

Ця катастрофа - одна з найсерйозніших в Перу за 2009 рік. З початку року в різних районах країни були зареєстровані вже декілька інцидентів подібного роду, що забрали життя більше 60 осіб.

За офіційними даними, в 2008 році в автоаваріях на дорогах Перу загинули 875 осіб, більше 5,3 тис. отримали поранення.

ІТАР-ТАРС, Ліга

Зараз ви читаєте новину «У Перу автобус впав у провалля - 26 жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі